driehoekjes-homepage

MAATSCHAPPELIJKE BETROKKENHEID

Harsveld Apparatenbouw werkt al sinds 1945 vanuit Velsen-Noord. Het bedrijf is zeer betrokken bij haar werknemers en de directe samenleving. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog bij ons in het vaandel en wij maken bij iedere bedrijfsbeslissing een afweging tussen de verschillende maatschappelijke en economische effecten hiervan, en houden hierbij rekening onze stakeholderbelangen.

Een aantal voorbeelden van ons maatschappelijke betrokkenheid zijn:


  • Sponsoring van sport en recreatie: Werken en leven in de IJmond staat dan bij ons ook hoog in het vaandel. Harsveld steunt daarom veel sport- en recreatieverenigingen in de regio. De Beverwijkse Hockeyclub Overbos is één van die sportverenigingen die Harsveld Apparatenbouw sponsort. Voor meer informatie, klik hier.
  • Inzet voor mensen met een afstand tot de arbeidsmark. Harsveld Apparatenbouw kwam als winnaar uit de bus tijdens de uitreiking van de IJmond Werkt! Award 2014. Voor meer informatie, klik hier.

Kies voor Harsveld

Wilt u weten wat Harsveld voor u kan betekenen, neem dan met ons op.

Harsveld Apparatenbouw BV
Specialist in het  ontwerpen, vervaardigen, monteren van nieuwe procesinstallaties en vervanging en verbetering van bestaande installaties.
Contact
Adres: Leeghwaterweg 3 
1951 NA Velsen-Noord.
Telefoon: +31 (0)251 229071
E-mail: info@harsveld.com.
Privacyverklaring