EEN AANTAL IN HET OOG SPRINGENDE PROJECTEN

HISARNA

Hisarna is een van de meest innovatieve projecten op het gebied van staal maken. Harsveld heeft meegewerkt aan de fabrikage van de installatie van tekening tot plaatsing. Klik hier voor informatie.

LUIERRECYCLING

Sinds 2014 is Harsveld betrokken bij de ontwikkeling van een Luierrecycling systeem. De reactoren zijn ontwikkeld in samenwerking met Elsinga Beleidsplanning & Innovatie en de ARN in Weurt. Door Harsveld zijn de test reactor en de drie productie reactoren ontworpen, geproduceerd en geïnstalleerd bij de ARN in Weurt.  In deze installatie wordt jaarlijks ca. 15.000 ton luiers verwerkt dan zijn ca. 60.000.000 luiers per jaar. Dit wordt in deze installatie verwerkt tot vier producten: groen gas, plastic, kunstmest en biomassa. Klik hier voor meer informatie.

STEPWISE

Stepwise is een project van de Europese Unie om CO2 emissie bij het maken van staal te reduceren. Harsveld is betrokken bij de ontwikkeling en uitvoering. Klik hier voor informatie.

Harsveld Apparatenbouw BV
Specialist in het  ontwerpen, vervaardigen, monteren van nieuwe procesinstallaties en vervanging en verbetering van bestaande installaties.
Contact
Adres: Leeghwaterweg 3 
1951 NA Velsen-Noord.
Telefoon: +31 (0)251 229071
E-mail: info@harsveld.com.
Privacyverklaring