driehoekjes-homepage
driehoekjes-homepage
driehoekjes-homepage

OVER ONS

Harsveld Apparatenbouw richt zich op het ontwerpen, vervaardigen, monteren en repareren van procesinstallaties met een specialisatie op het terrein van vervanging en verbetering van bestaande installaties waarbij een combinatie van werkzaamheden op het gebied van leidingwerk, tank en drukvaten, warmte wisselaars, plaatconstructies aan de orde is.
Onze klanten bevinden zich zo wel  in Nederland als in het nabije buitenland.

ONZE MISSIE

Met ervaring sinds 1945 is Harsveld uitgegroeid tot de specialist in het adviseren, vervaardigende, monteren en installeren van procesinstallaties.

Het is onze passie om voor onze klanten kwalitatief en technisch hoogwaardige procestechnische installaties, op basis van hun specificatie,  te adviseren en vervaardigen. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en sluiten optimaal aan op de processen en wensen van onze klanten. Wij doen dit met een team van gedreven mensen die met hun sterke passie voor techniek er naar streven de klant optimaal te bedienen. Wij streven naar duurzame relaties met onze werknemers, klanten en strategische leveranciers. Wij willen gezien worden als een betrokken, betrouwbare en eerlijke partner met aandacht voor zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid.

PARTNER VAN TECHPORT

Harsveld Apparatenbouw is partner van Techport; een netwerk van bedrijven, scholen en overheid. Samen werken we aan de toekomst van de maak- en onderhoudsindustrie.
Klik hier voor meer informatie over Techport.

ONZE HISTORIE

1945

Piet Harsveld  neemt smederij Bak over en startte onder de naam Constructiebedrijf P.L. Harsveld v/h Smederij Bak

1963

Het bedrijf ontwikkelde zich snel en in 1963 verhuisde het bedrijf, inmiddels omgedoopt tot Machine-en constructiebedrijf P.L. Harsveld N.V. naar de Leeghwaterweg 3, in  Velsen-Noord

1978

De zoon van Piet Harsveld, Jos Harsveld  neemt de organisatie over en geeft het een nieuw naam: Harsveld Apparatenbouw b.v.

2003

In de jaren erna groeide Harsveld gestaag en in 2003 werd besloten de leiding van het bedrijf over te dragen middels een management buy in aan  de heren F. Mulder, A. Kweldam, A. Kramers en R.L. de Visser die werd benoemd tot Algemeen directeur.

2016

Onder hun leiding groeide de organisatie verder uit tot de specialist in het adviseren, vervaardigende, monteren en installeren van procesinstallaties met een productieruimte van 6000 m2 en 55 zeer ervaren en gemotiveerde werknemers.

2017

Begin 2017 nemen dhr A. Kramers en R.L. de Visser de aandelen over van de heren
F. Mulder en A. Kweldam.

Wilt u weten wat Harsveld voor u kan betekenen, neem dan met ons op.

Harsveld Apparatenbouw BV
Specialist in het  ontwerpen, vervaardigen, monteren van nieuwe procesinstallaties en vervanging en verbetering van bestaande installaties.
Contact
Adres: Leeghwaterweg 3 
1951 NA Velsen-Noord.
Telefoon: +31 (0)251 229071
E-mail: info@harsveld.com.
Privacyverklaring