driehoekjes-homepage

CERTIFICERING

Wij garanderen dat uw producten op een hoog kwaliteitsniveau worden vervaardigd. Kwaliteitsborging is voor al onze werkzaamheden van het grootste belang. Om dit te borgen beschikkend wij over de volgende certificaten: VCA** / ISO 9001 / ISO 3834-2 / PED H1 / PED H /  NEN 1090 / DNV-GL Welding Workshop Approval.

VCA**

De SHE Checklist Contractors Certificering geeft aan dat wij onze hoogwaardige kwaliteit kunnen produceren en tegelijkertijd de veiligheid van ons productie personeel te waarborgen.

ISO 9001

Met onze ISO 9001 zorgen wij voor een continue verbetering van onze processen en procedures binnen onze organisatie en daarmee de kwaliteit van onze producten en dienstverlening.

SO 3834-2

Deze certificering is het bewijs dat wij op het gebeid van lastechnische werkzaam- heden alle kwaliteitseisen hebben geborgd. De norm heeft tevens aandacht voor uitbesteding, personeel voor inspectie en beproeving, onderhoud en inspectie van lasmaterieel, naspeurbaarheid maar ook hoe afwijkingen worden vastgesteld en opgevolgd.

EN 1090-1
Deze certificering heeft betrekking op de productie van alle soorten drukvaten welke moeten voldoen aan de europese regels voor drukapparatuur. Deze kunnen wij leveren voorzien van CE-markering.

PED/2014/68/EU H Deze certificering heeft betrekking op de productie van alle soorten drukvaten welke moeten voldoen aan de europese regels voor drukapparatuur.Deze kunnen wij leveren voorzien van CE-markering.

EN 1090-1 EN 1090 is voor producenten die bewerkingen uit-voeren op basisproducten, om staal- en/of aluminium constructiedelen te maken. Deze norm is sinds 1 juli 2014 verplicht en uiteraard voldoen wij hieraan.  
DNV-GL Welding Workshop certificering
Deze certificering toont aan dat onze lasproductie- faciliteiten, procedures en laspersoneel voldoen aan de internationale standaarden.    

Wilt u weten wat Harsveld voor u kan betekenen, neem dan met ons op.

Harsveld Apparatenbouw BV
Specialist in het  ontwerpen, vervaardigen, monteren van nieuwe procesinstallaties en vervanging en verbetering van bestaande installaties.
Contact
Adres: Leeghwaterweg 3 
1951 NA Velsen-Noord.
Telefoon: +31 (0)251 229071
E-mail: info@harsveld.com.
Privacyverklaring